شنبه، ۸ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 27 April , 2024

رییس جدید شاخه زمین‌شناسی فرهنگستان علوم منصوب شد

نسخه قابل پرینت
کد خبر:46876
یکشنبه، ۱۳ مهر، ۱۳۹۹ | 14:03

رییس جدید شاخه زمین‌شناسی فرهنگستان علوم منصوب شد

دکتر مهدی زارع، استاد زلزله‌شناسی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله به ریاست شاخه زمین‌شناسی گروه علوم پایه فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی منصوب شد.

به گزارش خبرنگار دیده‌بان علم ایران، دکتر رضا داوری اردکانی، رییس فرهنگستان علوم طی حکمی با تشکر از زحمات و کوشش‌های مستمر دکتر فرید مر، رییس پیشین شاخه زمین‌شناسی گروه علوم پایه فرهنگستان، دکتر زارع را به مدت دو سال به ریاست این شاخه منصوب کرده است.

دکتر زارع که استاد تمام پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله است دارای درجه «هابیلیتاسیون» HDR در هدایت پژوهش از دانشگاه استراسبورگ فرانسه است.

دکتر مهدی زارع، مدرک کارشناسی خود را در رشته زمین‌شناسی در سال ۱۳۶۹ ​از دانشگاه تهران دریافت کرده و در سال ۱۳۷۳ در مقطع کارشناسی ارشد رشته «زمین‌شناسی مهندسی» از ​دانشگاه تربیت مدرس دانش آموخته شده است.

وی در سال ۱۳۷۴ با کسب بورسیه دولت فرانسه در دوره دکتری مشغول به تحصیل شده و دکتری تخصصی خود را در سال ۱۳۷۷ در رشته «زلزله‌شناسی مهندسی (ژئومکانیک)» از دانشگاه «گرونبل» فرانسه دریافت کرد.ه است

نخستین پژوهش در سطح رساله دکتری بر روی داده‌های شتاب نگاری زلزله‌های ایران و ارائه نخستین مدل‌های کاهندگی جنبش زمین در ایران از جمله تحقیقات وی در این حوزه است.

مطالعه جنبش شدید زمین و بررسی کاهندگی و مدل سازی جنبش در ایران،پهنه بندی خطر زمینلرزه و توسعه روشهای نوین تحلیل خطر زلزله، پیش بینی خطر زمینلرزه و توسعه نقشه های پیش بینی احتمالی کوتاه مدت برای ایران، بیش­یابی رخداد زمینلرزه در ایران،بررسی های نقشه خطر لرزش زمین بلافاصله پس از رخداد زلزله در ایران، بررسی های کاهندگی جنبش شدید زمین (توسعه نسل جدید رابطه های کاهندگی) و بررسی و پیش بینی سیستمهای پیچیده در ایران از زمینه‌های پژوهشی مورد علاقه استاد زارع است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

الحاق ۱۷ عضو جدید به ترکیب فرهنگستان علوم با ابلاغ رئیس جمهور

صالحی: عدم اعطای تابعیت به نخبگان خارجی افتخار نیست!/سطح درک برخی مسوولان از مهاجرت نخبگان، خطرناک است!

دکتر زارع: رخداد دو زلزله بزرگ به فاصله تنها ۹ ساعت کم سابقه بود/تحریک دومینووار قطعات گسلی به زلزله های بزرگ پیاپی منجر شد

استاد برجسته زلزله شناسی هشدار داد: خشک‌شدن دریاچه ارومیه می تواند بر لرزه‌خیزی گسل‌های اطراف مؤثر باشد

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها