دکتر علی خادم حسینی، استاد ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس به عنوان برنده جایزه NanoSmat 2018 معرفی شد.
به گزارش خبرنگار دیده بان علم ایران، جایزه نانواسمات هر ساله به دانشمندی اعطاء میشود که موفق به کسب دستاورد قابل توجهی در حوزه فناوری نانو شده باشد. این دستاورد باید نو، خلاقانه و حرفهای بوده و با استفاده از تحقیق و توسعه در حوزه علم و فناورینانو به دست آمده باشد.
پروفسور خادمحسینی که استاد دانشگاه هاروارد هم هست چند روز پیش مدال نقره اکتابیومتریالیا ۲۰۱۸ را نیز دریافت کرد. این روزها همچنین تصویری از این دانشمند ایرانی از سوی انجمن شیمی آمریکا بر بیلبورد چند ایستگاه اتوبوس در لس آنجلس نقش بسته است.
خادمحسینی از اساتید کمیته مشترک فناوری و علوم سلامتی دانشگاه های هاروارد و MIT است که به عنوان پیشگام در ادغام یافتههای میکرو و نانو مهندسی با بیومواد پیشرفته برای ساخت سیستم های پزشکی شناخته میشود. آزمایشگاه او در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس پیشگام مواد و فناوریهای جدید برای مدیریت ساختار و عملکرد بافتهای عروقی مهندسی شده است.
این پژوهشگر برجسته ایرانی که در زمینه ساخت هیدروژلهای رسانا با یکپارچهسازی نانو مواد از جمله نانو لولههای کربنی، گرافنی و گرافن اکسید پیشگام بوده است، روش های جدیدی برای تولید رگ و اندام مصنوعی با مهندسی بافت اراده کرده است.
تحقیقات چندرشتهای خادمحسینی به خوبی هم ارج گذارده شده به طوری که تاکنون بیش از ۴۰ جایزه علمی در سطوح ملی و بینالمللی دریافت کرده است. وی از جمله برنده جایزه پیکاسه (Presidential Early Career Award) عالیترین مدال افتخار دولت ایالات متحده به محققان جوان پیشگام حرفهای است.
وی همچنین به پاس تحقیقات و نوآوری هایش در زمینه مهندسی ریزبافتها و ریزمایعات در سال ۲۰۱۱ جایزه پیشگامان مینیاتوریزیشن (Pioneers of Miniaturization) را از انجمن سلطنتی شیمی (RSC) دریافت کرد.
او همچنین یکی از اعضای موسسه امریکایی پزشکی و مهندسی پزشکی بیولوژیکی (AIMBE)، انجمن مهندسی بیومدیکال (BMES)، انجمن سلطنتی شیمی (RSC)، علوم و فنون بیومتریال (FBSE) و انجمن آمریکایی پیشرفت علوم (AAAS) است.
خادمحسینی که متولد ۱۳۵۵ در تهران است در دوازده سالگی به همراه خانواده به کانادا مهاجرت کرده و دوره لیسانس و فوق لیسانس را در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تورنتو و دوره دکتری مهندسی زیستی را در سال ۲۰۰۵ در دانشگاه MIT آمریکا به پایان برده است.
خادم حسینی که در کنار فعالیت در پیشروترین مراکز علمی جهان ارتباط بسیار نزدیکی با مراکز علمی ایران نیز دارد سال ۱۳۹۴ با ارايه طرح “نانو و ميكروهيدروژلهاي ساخته شده براي مهندسي بازسازي كننده”، رتبه اول پژوهشهاي بنيادي بيست و نهمين جشنواره بينالمللي خوارزمي را کسب کرد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند