محققان اپتیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان، باریکههای نوری جدیدی با روش پراش نور تخت از توریهای فازی تولید کردهاند.
به گزارش خبرنگار دیده بان علم ایران، این باریکهها علاوه بر ویژگیهای فیزیکی جالب از قبیل غیرپراشی، شتابدار و خودترمیمگر بودن از لحاظ بصری نیز بسیار زیبا هستند.
مقاله مربوط به این تحقیق که توسط دکتر سیف الله رسولی، علی محمد خزاعی و داوود هبری تالیف شده در مجله Physical Review A انجمن فیزیک آمریکا منتشر شده و یکی از تصاویر این مقاله با عنوان Radial carpet beams: A class of nondiffracting, accelerating, and self-healing beams در مجموعه اشکال برگزیده این شماره از مجله موسوم به Kaleidoscope انتخاب شده است.
انتهای پیام
سلام.خواهشمند است خلاصه ای از مقالهفارسی پراشون نور رادرسایت رایگان قراردهید تا مطالعه کنیم. ما فقط این را داتستیم هرچه علم عیزیک پیشرفت کرد کیسه دکتر متخصصهاپرشد وگرنه فیزیکدانها دربدترین وسخت ترین شرایط کاری به سر میبرند.بعدش به پزشکها میگویند نخبه.این نخبه ها چهار واحد هم ازفیزیک هالیگدی نمیتوانند پاس کنند وسردرد میگیرند.فیزیک زیست زنین شناسی یعنی خداشناسی.ما کارشناسان علم فیزیک حقمان را اون دنیا میگیریم.