دوشنبه، ۳ دی، ۱۴۰۳ | Monday, 23 December , 2024

تولید «شیرین کننده مایع استویا» در پارک علم و فناوری گیلان

نسخه قابل پرینت
کد خبر:35302
یکشنبه، ۱۵ بهمن، ۱۳۹۶ | 16:56

تولید «شیرین کننده مایع استویا» در پارک علم و فناوری گیلان

«شیرین کننده مایع استویا» تولید شده توسط یکی از شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری گیلان روز یکشنبه رونمایی شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، عمادالدین صالحی نژاد، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده شیرین کننده طبیعی استویا از جمله خواص این محصول را کنترل دیابت و کاهش فشار خون، درمان اگزما، جلوگیری از پوسیدگی دندان و التهاب لثه عنوان کرد.

در پایان مراسم، هولوگرام مخصوص تایید، سفارش و حمایت انجمن بیماران دیابتی بر روی جعبه این محصول نصب شد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

موفقیت دانشمند ایرانی در ساخت لباس با قابلیت اندازه‌گیری قند خون

تولید موش تراریخته برای کمک به تحقیقات دیابت در پژوهشگاه رویان

نتایج بزرگترین مطالعه ملی «شیوع دیابت در بزرگسالان و اقوام مختلف ایران» اعلام شد: استان یزد در راس شیوع/شیوع ۱۵ درصدی دیابت در بزرگسالان ایران

سن سکته مغزی در ایران ۱۰ سال کاهش یافته است

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها