جمعه، ۲۱ دی، ۱۴۰۳ | Friday, 10 January , 2025

رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران : ارتباط با شبکه علمی جهانی هموار می‌شود

نسخه قابل پرینت
کد خبر:38351
یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت، ۱۳۹۷ | 11:33

رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران : ارتباط با شبکه علمی جهانی هموار می‌شود

رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران  اجلاس سالیانه شورای جهانی پژوهش را راهی برای ارتباط با شبکه علمی جهانی دانست.

 

به گزارش دیده بان علم ایران اجلاس سالیانه شورای جهانی در شهر مسکو برگزار شد. در این اجلاس که به میزبانی بنیاد پژوهش های بنیادین روسیه (RFBR) و بنیاد ملی پژوهش کره (NRF) برگزار شد نمایندگان ۶۵ بنیاد حامی پژوهش از ۶۰ کشور جهان حضور یافتند تا در خصوص دو موضوع داوری طرح های پژوهشی و دیپلماسی علمی با یکدیگر به تبادل نظر بپردازند.

در این اجلاس نصرت الله ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی به نمایندگی از ایران، رویکردهای صندوق در خصوص مسایل دیپلماسی علمی و داوری پژوهشی را تبیین کرد.


در این راستا رییس صندوق در خصوص برگزاری این اجلاس اظهار کرد: اساس فعالیت این شورا پرداختن به مسائل اساسی در حوزه پژوهش است تا با نگاهی به آینده نقد شرایط موجود را انجام دهد. از این طریق آشنایی با ظرفیت های علمی کشور انجام می شود و کمکی برای توسعه تعاملات بین المللی ایجاد خواهد شد چرا که برای توسعه فعالیت ها در این دیپلماسی علمی نیاز به افزایش این تعاملات وجود دارد.


ضرغام ادامه داد: این شورا علاوه بر اجلاس جهانی، سالیانه یکبار در قالب اجلاس منطقه ای تشکیل جلسه می دهد. اجلاس منطقه آسیا و اقیانوسیه GRC در سال ۲۰۱۸ در شهر تهران و به میزبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی  و با موضوعات اثر بخشی پژوهشی و دسترسی آزاد برگزار خواهد شد. وی برگزاری این اجلاس در ایران را راهی برای ارتباط با شبکه علمی جهانی است.


همچنین پیش از این اجلاس، نشستی با موضوع نقش همسایگان در پژوهش به میزبانی RFBR برگزار شد که در نتیجه آن مقرر شد کشورهای حاشیه دریای خزر برنامه های پژوهشی را در ارتباط با اولویت های این حوزه به صورت مشترک با یکدیگر تدوین و اجرا کنند.
شورای جهانی پژوهش سازمانی بین المللی متشکل از سران بنیادهای علمی دنیا است که توسط هیات مدیره و کمیته اجرایی اداره می شود و نماینده ایران نیز عضو کمیته اجرایی این شورا است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

صندوق حمایت از پژوهشگران تصویب کرد: حمایت از ۱۶۰ طرح علمی و فناورانه جدید

شناسایی باکتری بومی با قابلیت افزایش مقاومت گیاهان به شوری

در دانشگاه تربیت مدرس بررسی شد: افزایش اثربخشی تركيب ضدسرطان معده با ناقل های نانویی

ساخت نانو ذرات فلزی با پسماندهای کشاورزی توسط محققان کشور

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها