مدیر عامل شرکت دانش بنیان سازنده این دستگاه با بیان اینکه جلوگیری از خونریزیها و تورمهای درون مفصلی بیماران هموفیلی اقدام بسیار ضرروی و مهمی است، گفت: درمان این بیماری نیز مهم است زیرا این اتفاق بیشتر در رده سنی اطفال رخ می دهد.
مکوندی خاطرنشان کرد: این دستگاه جزو دستگاه های فیزیوتراپی به شمار میرود وجایگزینی ندارد؛ در واقع کماکان از روش سنتی برای این بیماران استفاده میشود.
این محقق با بیان اینکه دستگاه کاربردهای عمومی گستردهای دارد، خاطرنشان کرد: در این ماساژور آیتم های سرد کننده و گرم کننده تعبیه شده که می تواند جایگزین مناسبی برای کیسه های آب گرم و سرد شود.
به گفته وی، این دستگاه همچنین می تواند به عنوان فیزیوتراپی ورزش نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
مکوندی با اشاره به مراکزی که می توانند از این دستگاه استفاده کنند، خاطر نشان کرد: مراکز درمانی بیماران هموفیلی، مراکز فیزیوتراپی ورزشی و تمامی مراکزی که با بیماران در ارتباط هستند مخاطب این دستگاه ماساژور بیماران هموفیلی به شمار میروند.
مکوندی با اشاره به وضعیت کنونی طرح عنوان کرد: پس از دوسال تحقیقات اولیه و یک سال شروع ساخت دستگاه در مرکز تحقیقات پارک علم و فناوری استان خوزستان در حال اتمام ساخت نمونه نیمه صنعتی دستگاه هستیم.
وی ادامه داد: امیدوار هستیم تا بعد از اخذ مجوز های لازم و جذب سرمایه گذار این محصول را روانه بازار کنیم تا باعث تسکین بیشتر درد بیماران شود.
مکوندی با بیان اینکه استفاده از این محصول از صرفه جویی اقتصادی بالایی برخوردار است، خاطر نشان کرد: این دستگاه چه در بازار داخلی و چه خارجی نوآوری بوده و دارای نمونه مشابه نیست.
مخترع برتر تجهیزات پزشکی کشور افزود: این ماساژور از لحاظ عملکردی جایگزین روش های سنتی شده که استفاده از آنها باعث می شود کودکانی که دچار خون ریزی های مفصلی هستند از آسیب های جدی مثل کج شدن یا قطعی پای آنها جلوگیری به عمل آید.
به گفته وی، این پروژه در پارک علم و فناوری خوزستان به نتیجه رسیده که برای تولید محصول نهایی نیاز است دانشگاه علوم پزشکی اهواز کمک کند.
این پروژه با همکاری لادن عزیزی فرد، حمیدرضا زراسوندی و مریم امامی با راهنمایی و مشاوره دکتر کاوه جاسب، فوق تخصص خون و سرطان شناسی کودکان در پارک علم و فناوری خوزستان به نتیجه رسیده است.
این طرح در ایده بازار مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر موفق به کسب رتبه شده است. مسعود مکوندی دارای ۳ ثبت اختراع و ۴ ایده در حال ثبت در حوزه سلامت بوده و دارنده نشان سیب سلامت از نماینده رئیس جمهور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران است. وی همچنین علاوه بر پژوهشگر برتر استان خوزستان در سال ۹۵ به عنوان ایده پرداز برگزیده حوزه سلامت کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شده است.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند