محسن كريميان افزود: در حال حاضر با توجه به تمايل خانوارهاي ايراني به سلامت خانواده و مصرف محصولات ارگانيك و جذابيت كشت خانگي محصولات، متخصصان ما بر آن شدند كه محصولات خود را علاوه بر حالت صنعتي به صورت خانگي نيز ارائه كنند و هماكنون دستگاه توليد سبزيجات و محصولات كشاورزي خانگي طراحي و ساخته شده است.
شریفیان، مدیرعامل دیگر شرکت همکار طرح نيز در خصوص اين فناوري گفت: متخصصان ما موفق شدند با استفاده از دانش هيدروپونيك در دستگاه نانو فارم رويشگر، خاك را از فرآيند رشد گياه حذف كنند و نيز مصرف آب را تا ۹۰ درصد كاهش دهند.
اميرعلي شريفيان ادامه داد: در اين دستگاه با استفاده از آب مغناطيسي، يونهاي محلول در آب، جذب گياه شده و با استفاده از حداكثر ظرفيت گياه، مقدار كشت آن را در مساحت يكسان چهار برابر و سرعت رشد آن را تا شش برابر افزايش ميدهد.
وي اضافه كرد: در اين محصول استفاده از سموم و آفتكشها و نور فرابنفش كه موجب آسيب به آوند گياه و افزايش خطرات ابتلا به سرطان ميشود، حذف شده است و خبر خوش براي مصرف كنندگان خانگي حذف زمان و مكان در كشت سبزيجات خانگي است.
گفتنی است دستگاه نانو فارم رويشگر در سيزدهمين جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي توسط وزير علوم، تحقيقات و فناوري رونمايي شد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند