محقق ایرانی دانشگاه کلارکسون آمریکا و همکارانش در تلاشاند آزمایش شیر را جایگزین ماموگرافی در زنان جوان کنند.
به گزارش دیدهبان علم ایران از آنجا که ماموگرافی مناسب سینههای متراکم زنان جوان نیست دانشمندان شروع به جستجوی سایر ابزار بررسی سرطان پستان کردند.
در مطالعه اولیه، محققان گزارش امیدبخشی را در مورد تکنیک جدیدی ارائه کردند: ارزیابی شیر سینه از لحاظ علائم سرطان.
روشنک اصل باغ، محقق اصلی این طرح در دانشگاه کلارکسون نیویورک در این زمینه می گوید: ما متوجه تغییراتی در پروتئین شیر زنان مبتلا به سرطان پستان در مقایسه با زنان سالم شدیم که این پروتئین ها ممکن است نشانگر زیستی سرطان پستان باشند.
به گفته محققان، نشانگر زیستی می تواند علامت یک بیماری، یک فرایند عادی بیولوژیک یا واکنش های دارویی باشد. در این مورد، می تواند نشانه بیماری باشد.
اصل باغ در ادامه عنوان می کند: «این مطالعه پایلوت و فقط شامل ۱۰ نمونه بوده است. تحقیقات بیشتری برای تایید این نتایج نیاز است.»
تحقیق جدید نشان می دهد شیر می تواند دسترسی به سلول های مخاطی پنهان در بافت پستان را فراهم کند چراکه اکثر سرطان های پستان از این سلول ها نشات می گیرند.
روشنگ اصل باغ، دوره کارشناسی مهندسی شیمی را در دانشگاه تهران و دوره کارشناسی ارشد مهندسی شیمی خود را در زمینه مهندسی پزشکی در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده و در حال حاضر دانشجوی دکتری دانشگاه کلارکسون آمریکا است.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند