شاید تا به حال رباتهای خانهساز را تنها در فیلمهای علمی تخیلی دیده باشید، اما رامتین عطار و رضا ناصری میخواهند از طریق استارتآپی که در تورنتو دارند، این ایده را از فیلمها به زندگی واقعی بیاورند. دو مهندس ایرانی تبار خانهسازی کانادا را با هوش مصنوعی متحول میکنند
به گزارش دیده بان علم ایران، دو کارآفرین ایرانیتبار که در حال تطبیق بازوهای رباتیک خودروسازی برای کمک به خانه سازی در کانادا هستند پس از چند سال تلاش توجه دستاندرکاران صنعت ساختمان کانادا را به خود جلب کردهاند.
آنها در شرکت فناوری خود در تلاش اند که در صنعت ساخت خانه از اتوماسیون و تولید پیشرفته، رایانش ابری و هوش مصنوعی بهره ببرند.
رضا ناصری
عطار و ناصری که به ترتیب در شرکت چندملیتی Autodesk (فعال در سیستمهای هوشمند) و شرکت ساختمان سازی Landmark Homes تجربیات چندساله دارند شرکت Promise Robotics را از سال ۲۰۱۹ تأسیس کردهاند. آنها میگویند صنعت ساخت و ساز در کانادا نیاز به نوآوری دارد.
در حالی که کانادا از سرعت کند خانه سازی و کمبود کارگر ماهر رنج میبرد استفاده از رباتها برای انجام کارهای دقیقتر و بزرگتر در سایتهای ساختمانی میتواند کارها را تسریع کند و به کمبود نیروی کار ماهر کمک کند.
این سیستم به گونهای عمل میکند که تمامی نقشهها را مورد بررسی قرار میدهد و سپس به صورت خودکار تصمیم میگیرد که مثلاً در چه قسمتهایی باید سوراخهایی برای عبور لولهها و یا کابلهای برق ایجاد شود. این بازوهای رباتیک اکنون توجه دستاندرکاران صنعت ساختمان در کانادا را به خود جلب کرده و چند مشتری نیز در انتظار استفاده و توسعه آن هستند
این کار برای رفع بزرگترین چالش صنعت ساخت خانه، یعنی افزایش تقاضا برای مسکن در بحبوحه کمبود خانههای ارزانقیمت انجام میشود.
عطار، مدیرعامل شرکت Promise Robotics و رئیس سابق راهیابی فناوری در Autodesk میگوید: «چشمانداز ما بر استفاده از فناوریهای جدید متمرکز شده است تا صنعت ساختوساز را بهتر کند».
روزنامه گلوباندمیل در گزارشی از برنامه شرکت Promote Robotics نوشته است که این شرکت به جای تکیه بر برخی از انواع اتوماسیون، مانند ماشینآلات رباتیک و سرمایه انسانی، در حال ساخت یک کارخانه کاملا خودکار است. قرار است این کارخانه، خانههای تکخانواده با فریم چوبی یا واحدهای کاندو، دیوارها و سقفها را بسازد که میتوانند بهراحتی برای مونتاژ سریع به محل پروژه ارسال شوند.
این ماشینها با کمک هوش مصنوعی قادر به انتخاب و برداشتن مواد، اندازهگیری و برش آنها و سپس مونتاژ قطعات هستند.
رامتین عطار
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند