یکشنبه، ۲ دی، ۱۴۰۳ | Sunday, 22 December , 2024

طراحی وب اپلیکیشن و موبایل اپلیکیشن صرافی رمزارز در کشور

نسخه قابل پرینت
کد خبر:52150
یکشنبه، ۶ خرداد، ۱۴۰۳ | 12:43

طراحی وب اپلیکیشن و موبایل اپلیکیشن صرافی رمزارز در کشور

یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید و طراحی بومی وب اپلیکیشن و موبایل اپلیکیشن صرافی رمزارز شده است که جهت مدیریت تراکنش های مالی و سرمایه افراد براساس ارز دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش دیده بان علم ایران، ناصر محمودی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان جاپکو در خصوص عملکرد این محصول اظهار داشت: صرافی رمزارز پلتفرمی جهت مدیریت تراکنش های مالی و سرمایه افراد براساس ارز دیجیتال است.

به گفته او، ارز دیجیتال نوعی از دارایی است که فقط به صورت دیجیتال یا الکترونیکی در دسترس است. تراکنش های مربوط به ارزهای دیجیتال نیز با استفاده از رایانه یا کیف پول الکترونیکی متصل به اینترنت یا شبکه های تعیین شده، انجام می شود.

وی ادامه داد: ارزهای دیجیتال دارای کاربرد مشابه ارزهای فیزیکی هستند و می‌توان از آنها برای خرید کالا و پرداخت هزینه خدمات استفاده کرد.

محمودی ضمن اشاره به رویکرد گسترده جهانی در سالهای اخیر به این نوع تراکنش های مالی بیان کرد: این محصول با امکانات کامل و مشابه با پیشرفته ترین صرافی های جهان در نسخه سامانه تحت وب و نسخه اپلیکیشن موبایل کراس پلتفرم طراحی و پیاده سازی شده‌ است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان جاپکو، همچنین درباره کاربست وب اپلیکیشن و موبایل اپلیکیشن صرافی رمزارز  اظهار داشت: از این محصول، جهت مدیریت مبادله ارز دیجیتال استفاده می شود تا میزان عرضه و تقاضا و ارزش ارزهای دیجیتال در صرافی های ارز دیجیتال مشخص شود. در واقع این صرافی ها، رابط میان فروشنده و خریدار شوند  و برای این عملیات کمیسیون دریافت می کنند و صرافی‌های ارز دیجیتال، پلتفرم‌های آنلاین هستند که تریدرها یا معامله‌گران از طریق آن می‌توانند، یک رمزارز را در ازای یک ارز فیات (به‌عنوان مثال ریال یا دلار) یا نوع دیگری از رمزارز معامله کنند. به‌عبارت دیگر این کار مانند تبدیل ارز در یک بانک، فرودگاه یا بازار بورس است.

 به گفته او، این  پلتفرم از تمام قابلیت های متداول موجود در صرافی های رمزارز پیاده سازی شده برخوردار است و علاوه بر آن امکان انجام انواع معامله به صورت جفت ارز،P2P ، OTC ، سفارش گذاری، و حتی معاملات فیوچرز پیش بینی شده است.

محمودی ادامه داد: این محصول قابلیت بهره برداری در بنگاه های سرمایه گذاری، مراکز مدیریت دارایی های مالی ، در بخش endpoint users و هر بخشی که نیاز به خدمات رسانی از سمت ارزهای دیجیتال باشد را دارد.

به گفته او، سال ۱۴۰۰ محصول به مرحله تولید نهایی و امسال به مرحله بهره برداری رسیده است و تیم برنامه نویسی نسخه وب متشکل از پنج نفر و نسخه موبایل دو هستند و در تیم مدیریت این پروژه طراحان و تیم مارکتینگ و فروش جزو مشاغل مستقیم ایجاد شده محسوب می‌شوند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان جابکو، در خصوص ارزش و اهمیت این محصول در اقتصاد  کشور اظهار داشت: نسخه وب این محصول در بازارهای جهانی حدود ۱۲ هزار دلار و نسخه موبایل حدودپنج هزار دلار ارزش گذاری می شود.

وی، همچنین درباره مهم‌ترین مزیت این محصول نسبت به نمونه های مشابه افزود: نمونه های داخلی صرافی رمزارز وجود دارد که با توجه به نوع برنامه نویسی و زیرساخت محصول اکثرا در تراکنشهای همزمان زیاد، عملکرد مطلوبی ندارند و امکانات آنها نیز محدود به حداکثر ۱۰ نوع کوین می باشد. لیکن در محصول شرکت جاپکو تعداد نامحدود ارز دیجیتال پشتیبانی می شود و قابلیت اضافه کردن هر کوین جدید و لیست کردن و خرید و فروش آن در محصول وجود دارد. همچنین بدلیل استفاده از معماری مایکروسرویس و لایه های امنیتی و لاگ های پیشرفته بالاترین حد امنیت در این محصول برقرار شده است.

محمودی با اشاره به اینکه  محصول در تمام نسخه ها به صورت فارسی و انگلیسی طراحی و پیاده سازی شده است، تصریح کرد: این پلتفرم، هم اکنون در کشور ارمنستان مورد بهره برداری قرار گرفته است. قابلیت اضافه کردن زبان های دیگر از جمله روسی و عربی نیز در دستور کار شرکت جاپکو قرار دارد تا بتوان جامعه کاربران و حوزه صادراتی را گسترده تر کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی عصر حاضر، شرکت های دانش بنیان ایرانی جهت حضور در عرصه های بین الملل بیش از پیش به حمایت ارگان هایی همچون معاونت علمی فناوری نیاز دارند. لذا انتظار می رود معاونت علمی فناوری بتواند با پشتیبانی از شرکت ها فرایند معرفی و فروش محصولاتشان در عرصه بین الملل را تسریع کند.

مطالب مرتبط
نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها