«لایحه اصلاح قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان ها و مجامع بین المللی مصوب ۲۶/ ۱/ ۱۳۶۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن
ماده واحده – ردیف های (۱۷) و (۲۵) جدول دوم ذیل ماده واحده قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمانها و مجامع بین المللی مصوب ۲۶/۱/۱۳۶۵ و ردیف (۶۶) فهرست موضوع تبصره (۴) الحاقی به قانون یاد شده مصوب ۳/ ۹ /۱۳۷۰ حذف می شوند.»
این نامه به امضای رئیس جمهور و وزیر امور خارجه رسیده است.»
انتشار خبر این لایحه و اعلام تمایل دولت به خروج ایران از این مجامع بینالمللی خصوصا با توجه به شناخته شده بودن «شورای بینالمللی موزه ها» و «شورای بینالمللی محوطه ها و بناها (ایکوموس)» بازتاب زیادی در رسانه ها داشته اما شبکه سازمانهای علمی جهان سوم (TWNSO) حتی در بین جامعه علمی کشور هم چندان شناخته شده نیست. دلیل آن هم این است که این شبکه اساسا نزدیک به دو دهه است که وجود خارجی ندارد!
شبکه سازمانهای علمی جهان سوم (TWNSO)، سازمانی غیردولتی بود که در سال ۱۹۸۸ به ابتکار فرهنگستان علوم جهان (TWAS) توسط وزیران علم و فنآوری و آموزش عالی و رؤسای فرهنگستان علوم و شوراهای پژوهشی در کشورهای جهان سوم به منظور ارتقاء پایه علمی توسعه پایدار اقتصادی در کشورهای جنوب تأسیس شد. کمک مالی به پروژههای تحقیقاتی مشترک، جایزه “سلسو فورتادو” در اقتصاد سیاسی، انتشارات و برگزاری کارگاهها و طراحی شبکهها از فعالیتهای این شبکه بوده است.
عضویت ایران در این شبکه به درخواست وزارت فرهنگ و آموزش عالي (دانشگاه صنعتي شريف و سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران) صورت گرفته بوده است.
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند