شنبه، ۵ خرداد، ۱۴۰۳ | Saturday, 25 May , 2024

تولید «بادمجان تراریخته» با «بتاکاروتن» بیشتر در ژاپن

نسخه قابل پرینت
کد خبر:51841
سه شنبه، ۲۸ فروردین، ۱۴۰۳ | 14:02

تولید «بادمجان تراریخته» با «بتاکاروتن» بیشتر در ژاپن

محققان دانشگاه «ریوکوکو» و دانشگاه «متروپولیتن» اوزاکا در ژاپن، بادمجان های تراریخته با محتوای بتاکاروتن بالا پرورش داده اند.

به گزارش دیدهان علم ایران، بادمجان ها در مقایسه با گوجه فرنگی فقط کاروتنوئیدهای کمی مانند بتاکاروتن دارند. به همین دلیل است که دانشمندان به دنبال راه هایی برای افزایش میزان بتاکاروتن در بادمجان هستند تا آن را مغذی تر کنند.

محققان ژاپنی یک ژن PSY از باکتری Erwinia uredovora را برای ایجاد تجمع بتاکاروتن در بادمجان وارد کردند. نتایج آنها نشان داد که محتوای بتاکاروتن بادمجان های کشت شده در زیر نور مصنوعی پنج برابر بیشتر از محصولات کشت شده در گلخانه است. با این حال، اندازه آنها کوچکتر بود، که ممکن است نشان دهد که رشد میوه توسط تجمع بتاکاروتن مهار شده است.

این تحقیق اطلاعات ارزشمندی را برای توسعه انواع بادمجان تراریخته غنی از بتاکاروتن که در شرایط نور مصنوعی رشد می‌کنند، ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

کاشت درخت به یاد پایه‌گذار فقید بیوتکنولوژی کشاورزی ایران

رییس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه: غیرتراریخته‌ها هیچ حسن و مزیتی نسبت به محصولات تراریخته ندارند

بیانیه مشترک انجمن های تخصصی حوزه علوم زیستی و کشاورزی در انتقاد از کارزار رسانه‌ای تحریف مصوبه اخیر مجلس

مخالفت قاطع انجمن های علمی با بندهای الحاقی به برنامه هفتم:ممنوعیت کشت تراریخته ها، ضدمنافع ملی و تهدیدکننده امنیت غذایی کشور است

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها