معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری طی حکمی، دبیر «ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات» را منصوب کرد.
به گزارش دیده بان علم ایران، توسعه فناوریهای نوظهور و تحولآفرین اولویتدار با استفاده از ظرفیتهای بومی یکی از ماموریتهای ویژهای است که روحالله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری طی حکمی به سید محمد کرباسی به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات محول کرده است.
در این حکم خطاب به کرباسی آمده است: نظر به مراتب شایستگی، تخصص و تجارب و به پیشنهاد رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات منصوب میکنم.
بر اساس این حکم کرباسی ماموریت یافته است تا برای «رصد و شناسایی ظرفیتها و چالشهای توسعه فناوری در داخل کشور و جایگاه آن در آینده در تعامل با بازیگران مختلف این حوزه و با بهرهگیری از نتایج مطالعات آیندهنگاری فناوری با هدف تعیین اولویتهای کاری ستاد و مشارکت فعال در تدوین نقشه راه توسعه فناوری با هدف ارتقای همه ابعاد کارکردی نظام نوآوری فناوری» اقدام کند.
«توسعه فناوریهای نوظهور و تحولآفرین اولویتدار به منظور پاسخ به نیازمندیهای آینده کشور با استفاده حداکثری از همه ظرفیت داخلی زیستبوم نوآوری و با توجه به ظرفیت همکاریهای فناورانه بینالمللی»، «حمایت هدفمند از توسعه زیرساختهای تحقیق و توسعه فناوریهای اولویتدار با شناسایی و شبکهسازی زیرساختهای آزمایشگاهی»، «ساخت و تامین تجهیزات و مواد برنامهریزی و اجرای اقدامات مرتبط برای رفع کمبودها و حمایت از برنامههای شتابدهی مراکز نوآوری تخصصی و سایر فعالیتهای کارآفرینانه مورد نیاز توسعه فناوری در کشور» دیگر ماموریتهای کرباسی در سکانداری ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات است.
طبق این حکم «برگزاری رویدادها و اجرای فعالیتهای ترویجی موثر با هدف شبکهسازی میان بازیگران مختلف این حوزه و ایجاد مشروعیت در نهادهای سیاستگذار به منظور اتخاذ سیاستهای مناسب برای توسعه فناوری در کشور» و «ارتقای ظرفیتهای انسانی لازم و بهرهگیری صحیح از نخبگان علمی و سرآمدان فناوری برای توسعه فناوریهای اولویتدار» نیز باید محقق شود.
ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات موظف است برای «بازارسازی محصولات و دستاوردهای فناورانه اولویتدار با توجه به ضرورتها در مراحل مختلف توسعه فناوری» و «جذب مشارکت حداکثری در اجرای برنامههای ملی و چند حوزهای با همکاری سایر ستادهای توسعه فناوری» اهتمام جدی داشته باشد.
محمد کرباسی، دانش آموخته دکتری مهندسی برق (مخابرات سیستم) دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیأت علمی و استادیار دانشکده مهندسی برق این دانشگاه بوده و تجربه بیش از ۱۵ سال فعالیت علمی، تحقیقاتی و مدیریت پروژههای صنعتی در حوزه مخابرات و پردازش سیگنال را دارد.
انتهای پیام