معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مراسم گرامیداشت پنجاه سالگی دانشگاه شریف، دانشجویان را کلید گشایش اقتصاد دانشبنیان دانست و گفت: رسیدن به پیشرفت و توسعه کشور، از راه هدایت و تربیت نیروی انسانی دانشجوی کشورمان دست یافتنی است.
به گزارش دیدهبان علم ایران دکتر سورنا ستاری کوچک بودن در عین کیفی بودن دانشگاه صنعتی شریف را مهمترین عوامل موفقیت این دانشگاه دانست و گفت: قطعا ایجاد فضایی مناسب برای تربیت این سطح از فارغ التحصیلان، در ابعادی که خیلی گسترده نیست، از نقاط قوت دانشگاه صنعتی شریف به شمار میرود و توانمندی شاخص این دانشگاه، در گرد هم آوردن اساتید برجسته و توانمند، برای تربیت دانشجویان نوآور، خلاق و کارآمد است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور، ادامه روند حفظ کیفیت از راه پرورش نیروی انسانی خلاق را مهمترین راهکار پیشرفت کشور بر مبنای توانمندی نیروی انسانی دانست و افزود: مهم این است بتوانیم دانشجویانی تربیت کنیم و به جامعه تحویل دهیم که با نوآوری، خلاقیت و مسؤولیتپذیری خود، هریک بتوانند در فرهنگ، علم، فناوری و اقتصاد کشورمان اثرگذاری مثبتی داشته باشند.
ستاری با بیان اینکه رسیدن به پیشرفت و توسعه کشور، از راه هدایت و تربیت نیروی انسانی دانشجوی کشورمان دست یافتنی است، افزود: اگر به این باور برسیم که سرمایههای اصلی کشورمان در مغزهای جوانان اندوخته هستند نه در جیبهایمان، قطعا گنجینه انبوهی از این ثروت ارزشمند را دانشگاهها میدانیم و همه در حفظ و صیانت و باروری چنین سرمایه ارزشمندی تلاش خواهیم کرد.
رییس بنیاد ملی نخبگان، اقتصاد دانش بنیان را محور اصلی حرکت کشور در دوره کنونی دانست و گفت: با این باور که اقتصاد دانشبنیان دری به سوی آیندهای موفق و رو به پیشرفت است، پس قطعا کلید این اقتصاد دانشجویانی هستند که نسبت به کشور خود مسؤولیتپذیرند و با خلاقیت و انگیزه بالایی که دارند، حتی با وجود شکست از حرکت دست نمیکشند و مشتاقانه در مسیر اعتلای جامعه خود گام بر میدارند. چراکه باور دارند نسبت به مردم جامعه، دانشگاه و کشوری که شرایط رسیدن آنان به این مرحله را فراهم کرده است، مسؤولیتهایی دارند.
وی افزود: دانشجو، باید نسبت به شرایطی که در آن رشد یافته است و مسؤولیتهایی که نسبت به این فضا دارد، آگاه باشد و بداند به هر میزان که به شایستگی، توانمندی دست یافته، باید به دانشگاه و کشورش متعهد باشد و خود را مدیون و مسؤول این فضا قلمداد کند.
در این مراسم پیشکسوتان، کارکنان و ۵۰ استاد و فارغالتحصیل برجسته دانشگاه شریف از بدو تاسیس، مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند