شنبه، ۳ آذر، ۱۴۰۳ | Saturday, 23 November , 2024

پوشش سیلیکونی مخصوص مقره‌های ولتاژ بالا بومی‌سازی شد

نسخه قابل پرینت
کد خبر:49428
یکشنبه، ۱۰ مهر، ۱۴۰۱ | 17:15

پوشش سیلیکونی مخصوص مقره‌های ولتاژ بالا بومی‌سازی شد

یک شرکت ایرانی موفق به بومی‌سازی پوشش سیلیکونی مخصوص مقره‌های ولتاژ بالا شده که می‌تواند به کاهش مشکل خاموشی در شبکه برق کشور کمک کند.

به گزارش دیده بان علم ایران، نیما حق‌شناس، موسس شرکت نانوبسپار سپهر گفت: «شرکت در حوزه تولید پوشش‌های مخصوص صنعت برق فعالیت می‌کند. یکی از محصولات پوشش سیلیکونی مخصوص مقره‌های ولتاژ بالاست. این پوشش از محصولات تحریمی است و در حال حاضر از محصولات متفرقه مشابه آن در صنایع داخلی استفاده می‌شود.»

وی افزود: «این نوع محصولات متفرقه باعث خرابی مقره‌ها شده و مشکلات زیادی را به بار می‌آورد که خاموشی‌ها در جنوب کشور یکی از آن‌هاست. پوشش تولیدی ما بر پایه سیلیکون بوده و  با نانو‌ذرات تقویت‌شده است. این پوشش ۱۰ تا ۱۵ سال روی مقره‌ها باقی می‌ماند و قابلیت اعمال پوشش مجدد را دارد.»

‌موسس شرکت نانو بسپار سپهر با اشاره به این که این پوشش نانویی تمام مشخصات مورد نظر توانیر را دارد، اظهار کرد: «توسعه و تحقیق این محصول حدود شش سال طول کشیده  و در حال حاضر کارهای قرارداد تولید صنعتی آن در دست انجام است. پایه‌گذاری این نانوپوشش پس از خاموشی‌های خوزستان صورت گرفت و نفرات اصلی شرکت نانو بسپار سپهر تصمیم گرفتند این پوشش مخصوص را بومی‌سازی کنند.»

حق‌شناس تصریح کرد: «محصولات چینی مشابه این پوشش نانویی قیمت و کیفیت پایینی دارند، محصول ما نه تنها از نظر قیمیتی قابلیت رقابت با نمونه چینی را دارد بلکه از نظر کیفی مشابه نمونه‌های آمریکایی و اروپایی است. در حال اخذ گواهینامه نانومقیاس برای این محصول هستیم. تولید نیمه صنعتی این نانوپوشش انجام شده و اقدامات برای تولید صنعتی آن در دست انجام است.»

نانو بسپار سپهر

وی در خصوص استقبال صنایع داخلی از این محصول بیان کرد: «استقبال صنایع داخلی پوشش نانویی مخصوص مقره خوب بوده است. ۷۰ درصد از مواد اولیه این محصول داخلی‌سازی شده و حدود ۳۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود که در حال تلاش برای داخلی‌سازی آن‌ها هستیم. امیدواریم با حمایت و کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قراردادهای تجاری این محصول را به پیش ببریم.»

انتهای پیام

مطالب مرتبط

بهینه‌سازی فرایند انجماد تخمک به کمک میدان مغناطیسی و نانوذرات

رهیافت جدید محقق ایرانی دانشگاه میشیگان برای درمان «ام اس» و «پارکینسون» با کمک «نانوذرات»

موفقیت محقق ایرانی در تولید بانداژ ضدعفونت با عصاره حنا و نانوالیاف

موفقیت محققان دانشگاه شریف در ساخت صفحات لمسی الکترونیکی شفاف و منعطف بر پایه نانوژنراتور

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها