وی خاطرنشان کرد: لحظه مقارنه ماه شوال ۵۹ دقیقه بامداد یکشنبه اول ماه می برابر با ۲۹ رمضان ۱۴۴۳ مطابق با ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ به وقت ایران (ساعت تابستانی) اتفاق خواهد افتاد.
ضمنا حدود ۱۳ دقیقه بعد از مقارنه زمین مرکزی یک خورشید گرفتگی جزئی با قدر ۰٫۶۴۰ در ناحیه جنوبگان خواهیم داشت.
قاضی میرسعید درباره وضعیت رویت پذیری هلال ماه شوال ۱۴۴۳ در جهان گفت: در شامگاه ۲۹ رمضان المبارک برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ مطابق با اول می ۲۰۲۲ هلال ماه شوال در قاره امریکا – امریکای مرکزی و شمال قاره امریکای جنوبی – با چشم غیر مسلح قابل رویت می باشد. در مرکز و جنوب امریکای جنوبی هم هلال ماه شوال با ابزار اپتیکی قابل رویت است. هلال ماه شوال در غرب افریقا (مناطق سبز رنگ در نقشه زیر) هم با چشم غیرمسلح دیده خواهد شد و در مناطق زرد با ابزار اپتیکی و در مناطق قرمز رنگ هلال ماه غیر قابل رویت خواهد بود.
وی در خصوص وضعیت هلال ماه در غروب روز ۲۹ رمضان المبارک در ایران و کشورهای اسلامی هم خاطرنشان کرد: شامگاه یکشنبه، هلال ماه رمضان در کشورهای مراکش ، الجزایر ، تونس و غرب لیبی با چشم غیر مسلح و در کشورهای مصر، ترکیه، اذربایجان، فلسطین، لبنان، سوریه، اردن، عراق، عربستان، کشورهای حوزه خایج فارس، ایران، افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، پاکستان و منتها الیه شمال غرب هندوستان با ابزار اپتیکی قابل رویت می باشد. هلال ماه شوال در کشورهای مالزی و اندونزی و به طور کلی در آسیای دور حتی با ابزار نیز غیر قابل رویت می باشد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند