دهمین فراخوان حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی از طرحهای پژوهشی با تمرکز بر مسائل شناختی فراگیر جامعه از ۲۵ خرداد ماه جاری آغاز میشود.
به گزارش دیده بان علم ایران، ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تحقق سیاست های خود می کوشد با حمایت از طرح های پژوهشی زمینه ترویج دانش علوم شناختی در سطح کشور فراهم و انگیزه انجام فعالیت های علمی و تحقیقاتی در حوزه های علوم و فناوری های شناختی گسترش یابد.
در این راستا تاکنون ۹ مرحله فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی از سوی ستاد منتشر شده که در نتیجه این فراخوان ها، بیش از ۲۱۰ طرح پژوهشی و مطالعاتی در حوزه علوم و فناوری های شناختی در مراکز علمی کشور تحت پوشش حمایت های ستاد قرار گرفتند که مطالعات پژوهشی افزون بر ۶۰ طرح در حوزه های مختلف علوم شناختی به اتمام رسیده است.
اکنون دهمین فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی توسط ستاد منتشر شد. علاقمندان برای دریافت حمایت از ۲۵ خرداد تا ۲۵ تیر ماه سال جاری مهلت دارند تا طرح خود را از طریق کارتابل کاربری در سایت ستاد بارگذاری کنند.
در دهمین مرحله از فراخوان طرح های پژوهشی حمایت از محققان علاقه مند به مهاجرت به حوزه علوم و فناوری های شناختی که تاکنون در این زمینه فعالیت متمرکزی نداشته اند، مورد توجه قرار دارد.
طرح های پژوهشی محققان در این فراخوان در زمینه پژوهش های کاربردی و بنیادی شناختی مبتنی بر نگاشت مغز، پژوهش در حوزه بالینی و علوم اعصاب شناختی، فناوری شناختی برای ارزیابی و بازتوانی شناختی، توسعه فناوری های شناختی مرتبط با مغز و ماشین و مغز با مغز، مدل سازی شناختی، روانشناسی شناختی، توسعه روش ها و ابزارهای توانبخشی شناختی، پژوهش های کاربردی و بنیادی در آموزش و پرورش شناختی، پژوهش های کاربردی و بنیادی در زبانشناسی شناختی، پژوهش در حوزههای مشترک علوم انسانی و علوم شناختی از جمله انسانشناسی شناختی، شناخت اجتماعی، مدیریت شناختی و اقتصاد شناختی مورد حمایت قرار می گیرند.
طرح های پیشنهادی محققان در این فراخوان شامل ترکیبی از حداقل دو پایان نامه (کارشناسی ارشد/ دکتری) است که باید در راستای اهداف پژوهشی، توسعه فناوری یا خدمات شناختی و در چارچوب اولویت های ستاد قرار داشته و دستاورد یکپارچهای را دنبال کنند.
طرح های پژوهشی و توسعه فناوری، خصوصا در حوزه علوم پایه، مشروط به مشخص بودن فازهای بعدی طرح برای رفع نیازهای جامعه و توسعه اقتصاد دانش بنیان مورد بررسی قرار می گیرند.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند