دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان سیزدهمین دوره سمینار بینالمللی علوم و تکنولوژی پلیمری با حضور محققانی از ۷ کشور جهان است.
به گزارش دیده بان علم ایران دکتر حمید میرزاده دبیر سیزدهمین سمینار بینالمللی علوم و تکنولوزی پلیمرها (ISPST 2018) با بیان اینکه این سمینار با تمرکز بر علوم و تکنولوژی پلیمرها از سال ۱۳۶۵ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: ۵ دوره از این سمینار در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده و امسال نیز این دانشگاه میزبان ششمین دوره این رویداد خواهد بود.
وی زمان برگزاری این سمینار را ۲۸ آبان تا اول آذر ماه جاری دانست و خاطر نشان کرد: سمنار ISPST در دوره های قبل در دانشگاههای صنعتی شریف، دانشگاه شیراز و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی برگزار شده است.
میرزاده با اشاره به دغدغه های زیست محیطی در جهان، خاطر نشان کرد: بر این اساس در سیزدهمین دوره سمینار علوم و تکنولوژی پلیمرها، موضوع سامانه های پلیمری هوشمند و هماهنگ و دوستدار محیط زیست با عنوان Ecofriendly and smart polymer systems در نظر گرفته شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به کاربردهای پلیمرها در زندگی امروز بشر، خاطر نشان کرد: این هر چند منجر به مرفه ساختن زندگی شده است ولی نباید از خطرات زیست محیطی که ضایعات این مواد در طبیعت و اکو سیستم حیاتی برای انسان امروز ایجاد کرده غافل شد.
وی یکی از اهداف اصلی این سمینار را ارائه راه حلهای علمی و تکنیکهای کاهش زیان ضایعات پلیمری در اکو سیستم حیاتی دانست و ادامه داد: البته دانشمندان این رشته با حضور دانشجویان خود و نیز صاحبنظران صنعت با آخرین تحولات ملی و جهانی در این زمینه مهم علمی و صنعتی آشنا و از دست آوردهای یکدیگر باخبر خواهند شد.
به گفته دبیر این دوره از سمینار بینالمللی علوم و تکنولوژی پلیمری ها در این دوره حدود ۵۳۶ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد ۱۱۲ سخنرانی و ۳۷۷ پوستر ارایه میشود ضمن آنکه قرار است کتاب این سمینار توسط ناشر بین المللی Springer/Nature به چاپ برسد.
میرزاده با بیان اینکه۷۰ داور از دانشگاههای مختلف کشور داوری مقالات و پوسترها را بر عهده دارند، اظهار کرد: از ۱۰ سخنران کلیدی ۷ نفر خارجی از کشورهای نروژ، کانادا، آلمان، اتریش، پاکستان و عراق و آمریکا هستند.
به گفته وی معرفی مقالات و پوسترهای برتر، قدردانی از پیشکسوتان عرصه علوم و تکنولوژی پلیمرها و بررسی برنامه کنفرانس آتی ۲۰۲۰ را از دیگر برنامههای این سمینار عنوان کرد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند