در اواسط قرن بیستم بیماری پاناما که عامل قارچی آن شباهت بسیاری به فوزاریوم اکسی پوریوم داشت منجر به نابودی صنعت موز شد. در آن زمان هیچ درمانی برای این بیماری وجود نداشت و تنها شانس بود که موجب احیای دوباره صنعت موز شد اما این بار دانشمندان راه نجات آن را پیدا کرده اند.
پژوهشگران سالهاست برای تولید موز کاوندیش تراریخته تلاش میکنند که در برابر این قارچ ایمن باشد مطالعه کرده اند.
موز کاوندیش یکی از ارقام مرغوب موز است که ۹۹ درصد موز وارداتی به کشورهای غربی را شامل می شود. موز کاوندیش در ایران نیز پرطرفدار است. ایران علاوه بر واردات این رقم موز از هند در جنوب کشور هم به تولید آن می پردازد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند