از سوی دانشگاه علم و فرهنگ دومین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی با هدف بررسی موضوعاتی همچون اقتصاد اینترنتی و مدلهای کسب و کار، امنیت و حریم خصوصی در وب برگزار میشود.
دکتر محمدجواد کارگر در نشست خبری امروز با تاکید بر اینکه موضوع و اصطلاح وب پژوهی در کشور از دانشگاه علم و فرهنگ آغاز شده است، گفت: به منظور بررسی موضوع وب پژوهی، دومین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی از سوی دانشگاه علم و فرهنگ در روزهای ۸ و ۹ اردیبهشت ماه در محل این دانشگاه برگزار میشود.
وی با بیان این که ایده برگزاری این کنفرانس بینالمللی برگرفته از کنفرانس بین المللی وب است، ادامه داد: با برگزاری این کنفرانس درصدد هستیم تا کشور را در حوزه وب به قطب علمی در این حوزه تبدیل کنیم.
کارگر، تعداد مقالات ارسال شده در این کنفرانس را ۱۵۰ مقاله ذکر کرد و یادآور شد: از این تعداد ۹۰ مقاله به لاتین بوده که نسبت به سال گذشته تعداد مقالات لاتین ارسال شده به این کنفرانس دو برابر شده است.
دبیر دومین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی، تعداد مقالات پذیرفته شده برای ارائه شفاهی را ۴۸ مقاله دانست و خاطرنشان کرد: ۲۵ مقاله از ۴۸ مقاله پذیرفته شده مربوط به کشورهای اروپایی و آمریکایی است.
به گفته وی در این کنفرانس در خصوص موضوعاتی همچون ارزیابی کیفیت وب، اقتصاد اینترنتی و مدلهای کسب و کار، امنیت و حریم خصوصی در وب، بازیابی وب و تحلیل محتوا، تحلیل رفتاری و شخصی سازی، تحلیل محیطهای مجازی و شبکههای اجتماعی، تعامل انسان و رایانه، جامعه شناسی و اخلاقیات وب، رایانش وب در کاربردهای همراه، رسانه و ارتباط شناسی وب، سکوها و ابزارهای نرم افزاری وب، سکوها و رایانش توزیعی، انبوه و ابری، وبکاوی و وب معنایی بحث و بررسی خواهد شد.
دبیر علمی این کنفرانس از حضور پروفسور آمیت شث (Amit Sheth) در این کنفرانس خبر داد و گفت: وی جزء ۱۰۰ دانشمند برتر دنیا و دارای چندین اختراع در حوزه وب است، ضمن آن که برخی پروژههای ملی آمریکا در شرکت پروفسور آمیت شث اجرایی میشود.
کارگر با تاکید بر این که پروفسور آمیت شث هم اکنون در ایران حضور دارد، گفت: از امروز کارگاههای آموزشی این دانشمند در ایران آغاز میشود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده کنفرانس وب پژوهی در آی تری پلی (IEEE) نمایه سازی شده است.
ایسنا
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند