به گزارش دیده بان علم ایران دکتر ملیحه صمدی کاظمی، مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنوردگفت: طراحی جایگاه هوشمند خورشیدی دارای هر دو جنبه زیبایی بصری و اهداف عملکردی است و مصرف کنندگان می توانند با حضور یافتن در محل نصب جایگاه، ضمن استراحت بر روی صندلی موجود در فضای جایگاه و استفاده از مینی کامپیوتر لمسی(محتوای آن با توجه به محیط خواهد بود)، گوشی موبایل، تبلت و…. خود را شارژ کنند.
وی اظهار داشت: جایگاه هوشمند خورشیدی سورنا ترکیبی از کوشش های فناوری و هنری است و دارای توان ۲۰۰ واتی پنل خورشیدی جهت جذب مناسب انرژی، باتری ۱۰۰ آمپری به منظور کنترل جریان شارژ و دشارژ دارای سرنشیمن سه نفره زیبا به منظور استراحت مصرف کنندگان، مینی کامپیوتر لمسی ۱۰ اینچی با قابلایت لمسی بودن تاچ پنچ پورت یواس به منظور شارژ دستگاه مربوطه و روشنایی ۲۰ واتی ال ای دی سفید DC از مشخصات فنی این جایگاه است.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد بجنورد با اشاره به مزایای این جایگاه گفت: استفاده از جایگاه به صورت ۲۴ ساعته، دارای کامپیوتر لمسی حرفه ای، ظاهر بسیار زیبای جایگاه، امکان استفاده همزمان از دستگاه های موجود، کیفیت و عمر بالا و تحمل در انواع شرایط آب و هوایی و … از مزایای جایگاه هوشمند خورشیدی است.
صمدی کاظمی تصریح کرد: گروه صنعتی سورنا، گروهی فعال در حوزه انرژی تجدیدپذیر است و با هدف پایه گذاری نگاهی نو حوزه انرژی در سطح ملی و منطقه ای و با بهره مندی از بهترین و کارآمدترین متخصصان و نخبگان این حوزه و ارتباط موثر با اعضای هیات علمی واحد بجنورد تاکنون گام های مهمی در زمینه مطالعات فنی اقتصادی، امکان سنجی پروژه ها، امور پیمان کاری و مشاوره در حوزه انرژی به ویژه انرژی های تجدید پذیر برداشته است.
به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد بجنورد اولین قرارداد جایگاه هوشمند خورشیدی محصول هسته فناور سورنا مرکز رشد این واحد دانشگاهی در دی ماه ۹۶ منعقد خواهد شد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند