جمعه، ۷ دی، ۱۴۰۳ | Friday, 27 December , 2024

کلید اصلی تربیت کودکان موفق

نسخه قابل پرینت
کد خبر:3126
دوشنبه، ۲۱ تیر، ۱۳۹۵ | 09:28

کلید اصلی تربیت کودکان موفق

نتیجه‌ی تحقیقاتی که دهه‌ی ۱۹۶۰ انجام شده، در طولانی مدت نشان داد که تقویت حس مقاومت، اصلی اساسی در تربیت کودکان موفق است.

به گزارش دیده‌بان علم ایران همه‌ی ما می‌دانیم که ذهن انسان در دوران کودکی آمادگی پذیرش و یادگیری بالایی دارد و برای تربیت هر چه بهتر این ذهن، باید از سنین کودکی شروع کرد. تنظیم سیستم تفکر کودکان، یکی از وظایف مهم والدین است که باید با دقت بالایی انجام شود.

در دهه‌ی ۱۹۶۰ میلادی، تحقیقاتی توسط پروفسور والتر میشل از دانشگاه استنفورد انجام شده که اخیرا نتایج آن با دقت بیشتری بررسی شده و راه حلی مفید در اختیار والدین قرار داده است.

تحقیق انجام گرفته، بسیار ساده بوده است. صدها کودک در این آزمایش حضور داشته‌اند. این کودکان وارد اتاقی شده‌اند که یک خوراکی در آن قرار داشته است. کودکان می‌توانستند پس از رفتن مربی از اتاق، خوراکی را که مارشملو بوده بخورند یا می‌توانستند تا آمدن مجدد مربی صبر کنند و به عنوان جایزه یک خوراکی دیگر دریافت کنند. برخی از این کودکان به محض ترک مربی، خوراکی را می‌خوردند و برخی دیگر تا آمدن او صبر می‌کردند. برخی از کودکان نیز پس از مقاومت و تقلای زیاد، بالاخره تسلیم شده و خوراکی را می‌خوردند. نتایج ابتدایی این تحقیق در سال ۱۹۷۲ منتشر شده است اما نکته‌ی جالب، نتیجه‌ای است که در طولانی مدت بر روی این کودکان به دست آمده است.

پس از گذشت سال‌ها، مطالعه بر روی زندگی این کودکان ادامه داشته و نتایج جالبی از آن به دست آمده است. کودکانی که توانایی بیشتری در مقابله با هوس خوردن داشتند و توانستند تا آمدن مربی صبر کنند، کمتر از دیگران دچار استرس در زندگی، سوء مصرف مواد مخدر و چاقی شده‌اند.

به نظر می‌رسد مقابله با هوس، کلید اصلی موفقیت در زندگی است. مقابله با یک لذت زودگذر به ما یاد می‌دهد که در مواقع سخت نیز مقاوم باشیم. در نتیجه، برای تربیت کودکان موفق بهتر است که مقاومت در برابر هوس‌ها و لذت‌ها را به آنها آموزش دهیم.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

چاقی، میزان ماده خاکستری مغز را کاهش می‌دهد

تولید نسل جدید چربی سوزها با غیر فعال کردن هکر نیروگاه سلولی

سن سکته مغزی در ایران ۱۰ سال کاهش یافته است

شمار افراد چاق در ایران ۵٫۵ برابر و مرگهای زودرس مرتبط با چاقی دو برابر شده است

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها