عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا موفق به اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی شد.
به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر سارا موحد، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و مخترع این فراورده غذایی جدید گفت: کیک تولیدی، فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است. مبتلایان به سلیاک با محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن (Gluten- Free) مواجه هستند که این کیک، می تواند مورد استفاده آنها قرار گیرد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند