دوشنبه، ۳ دی، ۱۴۰۳ | Monday, 23 December , 2024

مخالفان زیست فناوری، سلامت مردم را به خطر انداخته اند

نسخه قابل پرینت
کد خبر:30566
شنبه، ۲۰ آبان، ۱۳۹۶ | 18:10

مخالفان زیست فناوری، سلامت مردم را به خطر انداخته اند

رییس سرویس بین المللی دستیابی و استفاده از محصولات تراریخته در آفریقا معتقد است مخالفت با زیست فناوری، تهدیدی علیه سلامت مردم است.

به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر مارگارت کارمبو در حاشیه گردهمایی آمادگی اجلاس کارتاهنا گفت: دروغ پردازی علیه فناوری مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته در حالی مطرح می شود که فواید بی نظیر آن برای انسان و محیط زیست به اثبات رسیده است.

این متخصص بیوتکنولوژی و ایمنی زیستی اظهار داشت: افریقا در حال حاضر جوانترین قاره دنیاست و شمار بسیاری از کشاورزان آفریقایی هم جوان هستند و به همین دلیل به تولید محصول با استفاده از به روزترین فناوری ها اهمیت می‌دهند.

وی ادامه داد: دانش، فناوری و نوآوری سه ابزار اصلی و ضروری برای افزایش بهره وری در کشاورزی و به روز رسانی روش های قدیمی کشاورزی هستند.

دکتر کارمبو خاطرنشان کرد: متاسفانه منتقدان فناوری روش‌هایی فانتزی را با شعار حفظ سلامت انسان و محیط زیست به عنوان روش های جایگزین معرفی می‌کنند. در حالی که این روش‌ها نه تنها تا کنون عملکرد قابل توجهی در تولید محصول نداشته اند بلکه حتی آثار سو آنها بر محیط زیست و سلامت انسان هم ثابت شده است.

این متخصص زیست فناوری به مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران گفت: جریان سازی جهانی علیه این فناوری سودمند و سالم و ایجاد هجمه در قاره اروپا با هدف کنترل اذهان در جهان شروع شد و کنیا نمونه ای از کشورهایی است که قربانی این جریان سازی شدند. اما خوشبختانه سیاستگذاران این کشور به تازگی با برداشتن گامهایی جدید تصمیمات مثبتی برای بهره مندی ملی از این فناوری گرفته اند.

کارمبو افزود: کسانی که روش های ناکارآمد و فانتزی را پیشنهاد می‌کنند مشکلات کشاورزان را از تزدیک لمس نکرده‌اند. در حالی که برای انتخاب کارآمدترین روش باید منافع کشاورزان و محدودیت منابع در عصر حاضر را در نظر بگیریم و برای تولید مقرون به صرفه و جلوگیری از هدر رفت مسائل لازم است به سمت کشاورزی هوشمند حرکت کنیم و از فناوری های نوین استقبال کنیم.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

ناظران مجلس در شورای ملی ایمنی زیستی چه رویکردی نسبت به زیست فناوری دارند؟

احیای صنعت پنبه فیلیپین با کشت پنبه تراریخته

تولید «بادمجان تراریخته» با «بتاکاروتن» بیشتر در ژاپن

کاشت درخت به یاد پایه‌گذار فقید بیوتکنولوژی کشاورزی ایران

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها