محققان کشور با استفاده از گیاهان دارویی آویشن و بابونه بدون استفاده از حرارت به روش اسمزی محلول قندی با حداکثر مواد موثره گیاهان تولید کردند.
به گزارش دیده بان علم ایران در این روش که توسط دکتر فرزاد غیبی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی انجام شده، آسیبهای سایر روش های استخراج مواد موثره مانند استخراج با حلال، استفاده از حرارت در خشک کردن گیاهان دارویی و همچنین روش های تقطیر و اسانس گیری به حداقل می رسد.
در این روش به دلیل وجود فشار اسمزی موجود در محلول قندی، مواد موثره از گیاه استخراج شده و به صورت کاملا طبیعی وارد محلول شده و تولید محلول قندی عملگرا می کند. محصول این روش می تواند در تولید شربت های نوشیدنی و مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند