شنبه، ۳ آذر، ۱۴۰۳ | Saturday, 23 November , 2024

بفرمایید شکلات گوشت!

نسخه قابل پرینت
کد خبر:2358
یکشنبه، ۲۰ تیر، ۱۳۹۵ | 11:37

بفرمایید شکلات گوشت!

گوشت قرمز را به سختی می توان گزینه ای برای تهیه شکلات خوشمزه تصور کرد اما یک دانشمند صنایع غذایی در نیوزیلند حاضر است روی موفقیت شکلات سرشار از پروتئین خود که از گوشت گاو تهیه شده شرط بندی کند!

به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر مصطفی فاروق از تکنولوژیست‌های ارشد محصولات غذایی در نیوزیلند با همکاری یکی از شرکت‌های تهیه کننده شکلات سعی داشته از گوشت برای تولید شکلات استفاده کند.

این ایده متفاوت خیلی ناگهانی به ذهن دکتر فاروق رسیده است، او یک روز که در حال فکر کردن به این بوده چطور می‌تواند ارزش افزوده گوشت را بالا ببرد، به شکلات فکر می‌کند و نتیجه این می‌شود که از گوشت برای تهیه شکلات استفاده کند، این محصول برای کسانی که می‌خواهند پروتئین لازم را به بدن‌شان برسانند اما در عین حال به دنبال خوردن دسر خوشمزه‌ و متفاوت هستند، مناسب است.

برای این‌کار فاروق برشی نازک یک تکه گوشت را برمی‌دارد و با فرآوری‌هایی آن را به چیزی که خودش عنوان «کره شکلات» بر آن گذاشته، بدل می‌کند. کره شکلات نوعی خمیر است که آن را در اختیار شرکت شکلات سازی می‌گذارد تا در تهیه شکلات‌هایش استفاده کند. نتیجه این شد که شکلاتی با طعم گاو به وجود آمد!

فاروق طعم شکلات را «فوق‌العاده» توصیف کرد و می‌گوید خیلی عجیب است که شما می‌توانید شکلاتی بخورید که طعمی مشترک از شکلات آشناو دوست داشتنی و گوشت گوساله را داشته باشد و این اتفاق خیلی خوبی است.

beef-chocolate-600x338

به گزارش نیوزیلندهرالد، فاروق توضیح می‌دهد: «ما می‌دانیم نمی‌توانیم ظاهر گوشت را تغییر دهیم ولی پروتئینی که در آن وجود دارد، لازمه هر کسی است و وقتی آن را به این شکل عرضه می‌کنیم، خیلی‌ها از آن می‌خورند. نکته جالب توجه این است که وقتی این شکلات را در دهان می‌گذارید، متوجه نمی‌شوید که دقیقا چه خورده‌اید و این تغییر آسان بافت گوشت خیلی خوب اتفاق افتاده است.»

این طور که به نظر می‌رسد این شرکت شکلات سازی از این محصول تازه خیلی راضی و هیجان زده است و می‌خواهد آن را به زودی وارد بازار کند، مدیر فروش آن‌ها می‌گوید: «من مطمئن هستم هرکسی که برای اولین بار این شکلات‌ها را امتحان کند، از آن لذت می‌برد و مشتری‌اش می‌شود.»

شاید برای‌تان جالب باشد بدانید که هر کیلو گوشت گوساله ۱۷ دلار خرج برمی‌دارد و قیمت هر مربعی که از این گوشت تهیه می‌شود، ۲.۵ دلار خواهد بود.

فاروق این موفقیت را ابتدای مسیر خودش می‌داند و می‌گوید حالا که با گوشت گوساله به نتیجه خوبی رسیده، باید گوشت گوسفند، آهو و گوزن را هم امتحان کند و ببیند مزه شکلات آن‌ها چطور می‌شود!

انتهای پیام

مطالب مرتبط

براساس نظرسنجی ایسپا: تنها ۳۷ درصد ایرانی ها چند روز در هفته گوشت می خورند/حدود ۵ درصد ایرانی ها در یک سال گذشته گوشت قرمز نخورده اند

ساخت کیت شناسایی ژنتیک گوشت مصرفی محصولات غذایی در کشور

نخستین کنگره ملی «بهداشت مواد غذایی» برگزار می شود

برنج تراریخته در بازار استرالیا و نیوزیلند/رفع کمبود ویتامین A با مصرف برنج طلایی!

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها