محققان مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج به دانش فنی تولید کنسرو زیتون رژیمی کم نمک دست یافتند.
به گزارش دیده بان علم ایران در این تحقیق که به منظور جايگزيني بخشی از نمك طعام با كلريد پتاسيم و کلسیم در تولید کنسرو زیتون، توسط دکتر فروغ شواخی عضو هیات علمی موسسه تحققات فنی و مهندسی کشاورزی کرج صورت گرفت، ويژگي هاي مختلف شيميايي، حسي و میکروبی زیتون اولیه و کنسرو زیتون تولید شده بررسی شد.
این ويژگيها شامل: درصد رطوبت، مواد جامد محلول، سفتی بافت و شاخص های رنگ (L*,a*,b* ) و نسبت گوشت به هسته، اسیدیته و pH زیتون وpH ، مواد جامد محلول، سفتی بافت، مؤلفه های رنگی،آزمون میکروبی(کپک، مخمر و لاکتوباسیل) کنسرو زیتون بود. شاخص های مختلف ارزيابي حسی نیز پس از فرآوری بررسی شد.
نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که از نظر فناوری تولید و ویژگی های ارگانولپتیکی محصول نهایی امکان جایگزینی بخشی از نمک طعام با كلريد پتاسيم و کلسیم به منظور تولید کنسرو زیتون رژیمی وجود دارد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند