معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران گفت : با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.
به گزارش دیده بان علم ایران دکتر سعید شاخصی درباره همکاری با دانشگاه های کشور در حوزه فضایی ، گفت : با پتانسیل خوبی که در حوزه فضایی در دانشگاه های فنی و مهندسی کشور وجود دارد، تعامل با دانشگاه ها در سال ۹۶ افزایش یافته است.
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران ، تصریح کرد : البته دانشگاه صنعتی شریف ، پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشگاه شریف از مراکزی هستند که قرارداد همکاری با آنها قبل ازاین منعقد شده بود.
وی همچنین به برنامه های مربوط به توسعه دانش در پژوهشگاه فضایی نیز اشاره کرد و افزود : از چند سال گذشته بحث مدیریت دانش در پژوهشگاه شکل گرفته است و پژوهشگران ما ملزم هستند مراحل مختلف پروژه ها را در قالب یک مستند تدوین کنند که از سال ۹۲ تا ۹۵ ، سه هزار و ۴۸۴ مستند از پروژه های تحقیقاتی و فناوری تهیه شده است که پیش بینی ما این است که برای سال ۹۶ هم حدود ۴۵۰ مستند تهیه شود.
دکتر شاخصی همچنین افزایش تولیدات عملی را از مواردی عنوان کرد که در ارزیابی های داخل و خارج کشور به آن توجه می شود و در ادامه اظهار داشت : از ابتدای تاسیس پژوهشگاه فضایی ایران بیش از ۸۵۰ تولید علمی در قالب ارایه مقالات در کنفرانس ها ، چاپ در مجلات علمی و ثبت اختراع در پژوهشگاه انجام شده است.
وی از تایید یک مورد اختراع در سال جاری در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران خبر داد و گفت: تعدادی دیگر از اختراعات و محصولات پژوهشگاه فضایی ایران در حال دریافت تاییدیه از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران هستند.
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران از آموزش محققان و کارمندان مجموعه پژوهشگاه فضایی به عنوان یکی دیگر از برنامه های این پژوهشگاه یاد کرد و افزود : ۷۵۰۰ ساعت نفر کلاس آموزشی در سال ۹۵ با رویکرد کاربردی و در راستای پروژه ها در حال انجام برای مدیران ، محققان و کارشناسان برگزار شده است که این دوره های آموزشی در سال ۹۶ به ۲۰ هزار ساعت نفر افزایش می یابد.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند