جمعه، ۲۸ آذر، ۱۴۰۴ | Friday, 19 December , 2025

تولید استیک دودی گرم از فیله ماهیان خاویاری

نسخه قابل پرینت
کد خبر:1644
چهارشنبه، ۲۶ خرداد، ۱۳۹۵ | 11:01

تولید استیک دودی گرم از فیله ماهیان خاویاری

 با هدف صادرات فرآورده های شیلاتی به کشور روسیه استیک دودی ماهیان خاویاری در بخش فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور تولید شد.

به گزارش دیده بان علم ایران در راستای ترویج یافته های تحقیقاتی و تنوع بخشی فرآورده های غذایی آبزیان در کشور ، استیک دودی گرم از فیله ماهیان خاویاری به سفارش بخش خصوصی پرورش ماهیان خاویاری و با هدف صادرات به کشور روسیه در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور تولید شد. فرمولاسیون این محصول از دستاوردهای پروژه های تحقیقاتی محققان پژوهشکده بوده است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

مشاهده میگوی ژاپنی برای نخستین‌بار در سواحل مکران

دستیابی محققان ایرانی به روشی نوین در تکثیر مصنوعی ماهی باس دریایی آسیایی

ثبت کیت ایرانی تشخیص مولکولی لکه سفید میگو

گونه مناسب برای تکثیر ماهیان دریایی در خلیج فارس و دریای عمان چیست؟

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها