موسوی موحدی که در همایش بینالمللی «ملکولهای زیستفعال» سخن میگفت با معرفی «شیر شتر» به عنوان یک غذای فراسودمند و بسیار ارزشمند گفت: «شیر شتر بسیار مشابه شیر انسان و دارای پپتیدهای شبه انسولینیکورکومین است.
به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر علیاکبر موسوی موحدی، رییس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران در تبیین جدیدترین دستاوردهای تیم تحقیقاتی مرکز در زمینه پپتیدها و پروتئینهای زیستفعال خاطرنشان کرد: کورکومین – ماده موثره زردچوبه – هم دارای خواص آنتیاکسیدانی، ضدالتهاب و ضد فیبریلزایی است که آن را به عنوان ترکیبی مؤثر در بیماریهای مختلف به ویژه دیابت مطرح میکند.
وی تصریح کرد: حلالیت کورکومین به وسیله میسلها از جنس بتاکازئین شیر شتر تا ۲۵۰۰ برابر افزایش مییابد و همچنین کورکومین در فعالسازی آنزیم کاتالاز مؤثر است که میتواند نقش مهمی در صنعت کاغذسازی و نساجی داشته باشد.
موسوی موحدی که در همایش بینالمللی «ملکولهای زیستفعال» سخن میگفت با معرفی «شیر شتر» به عنوان یک غذای فراسودمند و بسیار ارزشمند گفت: «شیر شتر بسیار مشابه شیر انسان و دارای پپتیدهای شبه انسولینیکورکومین است.
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند