پنج شنبه، ۶ دی، ۱۴۰۳ | Thursday, 26 December , 2024

غذا پختن از کی شروع شد؟

نسخه قابل پرینت
کد خبر:13540
شنبه، ۱۱ دی، ۱۳۹۵ | 15:57

غذا پختن از کی شروع شد؟

 بررسی یک میکروفسیل دندان کشف شده‌ نشان داده که اجداد ما در یک میلیون و ۲۰۰ هزار سال پیش از گوشت و سبزی‌های خام و گاه از چوب، بال پروانه و بخش‌هایی از پای حشرات تغذیه می کردند.

به گزارش دیده‌بان علم ایران، دکتر کارن هاردی که سرپرستی این تحقیقات را در موسسه تحقیقات و مطالعات پیشرفته دانشگاه Autonoma بارسلونای اسپانیا برعهده دارد می‌گوید: براساس این مطالعه که اولین شواهد از مواد مصرفی در اجداد انسان را نشان می‌دهد استفاده از گیاهان و نباتات در آن زمان بسیار محدود بوده و انسان‌های آن زمان عمدتا از مواد غذایی خام استفاده می‌کردند.
وی با بیان این که در حال حاضر هیچ مدرکی برای پردازش مواد غذایی استفاده شده در آن زمان وجود ندارد، گفت:
استفاده از آتش از ۱٫۲ میلیون سال تا ۸۰۰ هزار سال پیش در میان اجداد انسان رواج نداشته است.  البته شواهدی مبنی بر آغاز استفاده از آتش در ۱٫۸ میلیون سال پیش وجود دارد.
از دیگر کشف‌های این تیم آن بود که مشخص شد اجداد اولیه قبل از اختراع مسواک از چوب و شاخه‌های آن به جای خلال دندان استفاده می‌کرده‌اند
نتایج این پژوهش در Science of Nature منتشر شده است.
انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها