به زودی تغذیه با غذاهای مجازی از طریق فناوری امکانپذیر خواهد شد و بشر بافت غذایی بینظیر و طعمهای دلنشین را از طریق مجازی تجربه خواهد کرد.
به گزارش دیده بان علم ایران، با این ایده که “تجربه غذاخوری شبیهسازی شده” نام دارد رژیم غذایی راحتتر و سالمتری خواهیم داشت.
محققان دانشگاه ملی سنگاپور، آبنباتی دیجیتالی به همراه قاشق الکترودی ساختهاند که هر کدام چهار طعم مختلف دارند.
اساس فناوری ابداعی دکتر نیمشا راناسینگ (Nimesha Ranasinghe) استفاده از شبیهسازی الکتریکی است که طعم غذاهای مختلف را در دهان انسان ایجاد میکند. البته تنها طعمی که موفق به شبیهسازی آن نشده طعم شیرینی است.
سیگنالها مهمترین مزهها یعنی تلخ، شور، ترش و شیرین را با استفاده از الکترودهای نقرهای در نوک زبان ایجاد میکنند. گیرندههای طعم نیز تغییرات کوچک و متناوب در دما را با استفاده از عناصر نیمهرسانا به سرعت تنظیم میکنند.
نمونه اولیه این دستگاه نسبتا بزرگ و سنگین است، اما با طراحی مجدد قادر به ارتباط با زبان کاربر حتی در زمان بسته بودن دهان خواهد بود.
سال گذشته شرکتی در لسآنجلس ابتکار غذای مجازی را معرفی کرد و در پروژه “تغذیه” از هدست و بو در دنیای مجازی استفاده شده بود.
هدف اصلی شرکت کمک به افراد مبتلا به دیابت و آلرژی به مواد غذایی خاص عنوان شده تا قادر به استفاده از همه نوع غذا بدون نگرانی از اثرات منفی آن باشند.
انتهاي پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند