تیم ۷ نفره دانشگاه ملبورن متشکل از متخصصان و دانشمندان استرالیایی برای بررسی زمینههای همکاری با دانشگاه صنعتی شریف و به منظور حل مسائل مربوط به بحران آب به ایران سفر کرد.
به گزارش دیده بان علم ایران در جلسهای که با حضور دکتر فتوحی رئیس، اساتید و مسئولین دانشگاه صنعتی شریف با تیم هفت نفره دانشگاه ملبورن برگزار شد، ضمن معرفی دانشگاه، مذاکراتی نیز در خصوص همکاری مشترک بین کشور ایران و استرالیا در زمینه مسائل مربوط به آب و تأسیس مرکز تحقیقات مشترک آب ایران و استرالیا صورت و در ادامه جلسه نیز زمینه های همکاری بیشتر این دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین پس از پایان جلسه معارفه، کارگاهی جهت معرفی دریاچه ی ارومیه برای آشنایی با این دریاچه برگزار شد.
جلسات با متخصصین و کمیته های ملی آب و بازدید از حوضه دریاچه ارومیه از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای این تیم بود.
صندوق علوم و تحقیقات مشترک استرالیا و چین (ACSRF) از دیگر همکاری های صورت گرفته توسط این هیات است. صندوق علوم و تحقیقات مشترک استرالیا و چین که بطور مشترک توسط حوزه صنعت، نوآوری و علوم استرالیا و وزارت علوم چین مدیریت میشود، از علوم استراتژیک، تکنولوژی و همکاری های نوآورانه با منافع مشترک استرالیا و چین حمایت میکند.
به طور کلی ACSRF در سه موضوع مراکز تحقیقاتی مشترک، سمپوزیوم های آکادمی علوم استرالیا و چین و تبادل دانشمندان جوان همکاری های بین دو کشور را تسهیل می بخشد و از آن ها حمایت می کند.
مرکز تحقیقات مشترک مدیریت حوضه رودخانه ای استرالیا و چین منجر به ایجاد ظرفیت های جدیدی در راستای اولویت های ملی در زمینه مدیریت منابع آب هر دو کشور از جمله مدیریت آب حوضه آبریز، بهره وری آب جوامع پایدار روستایی، محیط زیست پایدار و ظرفیت فنی و تحقیقاتی در این مناطق شده است.
از همکاری های کلیدی این مرکز میتوان به توسعه برنامه های تحقیقاتی مشترک فراسازمانی، نمایش تکنولوژی های نو در مدیریت منابع آب و ایجاد همکاری های توانمند بین محققان و فعالان اقتصادی در زمینه آب (ارتباط دانش و صنعت) اشاره کرد.
انتهای پیام