دیده بان علم ایران – Iran Science Watch

ضرورت توسعه درمان‌های چندتخصصی با توجه به ماهیت پیچیده تومور در سرطان‌های کودکان 

مسئول فنی آزمایشگاه محک با تاکید بر این که تومورهای کودکان متفاوت و پیچیده تر از سرطان های بزرگسالان هستند اظهار داشت: با تشکیل جلسات تیم چندتخصصی می توانیم برنامه  تشخیصی و مراقبتی جامع تر و موثری برای درمان این سرطان ها طراحی کنیم.

به گزارش دیده‌بان علم ایران، سعید حائری‌پور با اشاره به اینکه تیم چندتخصصی به معنای همکاری چندرشته تخصصی پزشکی و غیرپزشکی (از جمله مددکاران، توانبخشان و روان شناسان)  است که در کنار یکدیگر به برنامه ریزی و تصمیم گیری می پردازند، عنوان کرد: حضور تیم چندتخصصی در مورد تومورهای کودکان بسیار مهم است چراکه تومورهای کودکان متفاوت و پیچیده تر از بزرگسالان هستند و برگزاری جلسات مشترک کمک می کند با اجماع نظر متخصصان برنامه  تشخیصی، درمانی و مراقبتی جامع طراحی و دنبال شود.

مسئول فنی آزمایشگاه محک افزود: در بیمارستان محک از چند سال پیش جلسات تیم چندتخصصی برگزار می شود و گروهی از متخصصان شامل پاتولوژیست، رادیولوژیست، آنکولوژیست، جراح، رادیوتراپیست و نورولوژیست روند تشخیص و عملیات درمانی را بررسی می کنند. در موارد تومورها و شرایط پیچیده نیز از حضور آنلاین اساتید و پزشکان خارج از بیمارستان و حتی بین المللی استفاده می شود که نتایج بسیار خوبی داشته است. همچنین برگزاری کنگره ها و سمینارهای مختلف در محک از جمله کنگره دکتر وثوق و کنفرانس سارکوم سروگردن کودکان و نیز برپایی وبینارهای فصلی در حوزه نوروپاتولوژی گام‌های بلندی بوده که ادامه خواهد داشت.

وی با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری تمام پزشکان و بیمارستان‌های کشور از درمان چندتخصصی عنوان کرد: توسعه درمان چندتخصصی و پرهیز از نگاه‌های جزیره‌ای در درمان انواع سرطان نیاز به فرهنگ‌سازی دارد.

دکتر حائری‌پور در پایان با اشاره به تعداد نیروی انسانی و وضعیت تجهیزات آزمایشگاه محک گفت: در تمام بخش‌های آزمایشگاه از دستگاه‌های به روز و مجهز استفاده می‌شود و تلاش می‌کنیم جواب تمام آزمایش‌ها کاملا صحیح و دقیق باشد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل