محققان دانشگاه «ریوکوکو» و دانشگاه «متروپولیتن» اوزاکا در ژاپن، بادمجان های تراریخته با محتوای بتاکاروتن بالا پرورش داده اند.
به گزارش دیدهان علم ایران، بادمجان ها در مقایسه با گوجه فرنگی فقط کاروتنوئیدهای کمی مانند بتاکاروتن دارند. به همین دلیل است که دانشمندان به دنبال راه هایی برای افزایش میزان بتاکاروتن در بادمجان هستند تا آن را مغذی تر کنند.
محققان ژاپنی یک ژن PSY از باکتری Erwinia uredovora را برای ایجاد تجمع بتاکاروتن در بادمجان وارد کردند. نتایج آنها نشان داد که محتوای بتاکاروتن بادمجان های کشت شده در زیر نور مصنوعی پنج برابر بیشتر از محصولات کشت شده در گلخانه است. با این حال، اندازه آنها کوچکتر بود، که ممکن است نشان دهد که رشد میوه توسط تجمع بتاکاروتن مهار شده است.
این تحقیق اطلاعات ارزشمندی را برای توسعه انواع بادمجان تراریخته غنی از بتاکاروتن که در شرایط نور مصنوعی رشد میکنند، ارائه میدهد.
انتهای پیام