دیده بان علم ایران – Iran Science Watch

جلوگیری از انقراض موز با تولید موز تراریخته

موز

موز

در اواسط قرن بیستم بیماری پاناما که عامل قارچی آن شباهت بسیاری به فوزاریوم اکسی پوریوم داشت منجر به نابودی صنعت موز شد. در آن زمان هیچ درمانی برای این بیماری وجود نداشت و تنها شانس بود که موجب احیای دوباره صنعت موز شد اما این بار دانشمندان راه نجات آن را پیدا کرده اند.

پژوهشگران سال­هاست برای تولید موز کاوندیش تراریخته تلاش می­کنند که در برابر این قارچ ایمن باشد مطالعه کرده اند.

موز کاوندیش یکی از ارقام مرغوب موز است که ۹۹ درصد موز وارداتی به کشورهای غربی را شامل می شود. موز کاوندیش در ایران نیز پرطرفدار است. ایران علاوه بر واردات این رقم موز از هند در جنوب کشور هم به تولید آن می پردازد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل