به گزارش دیده بان علم ایران پویا الیشایی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان ، درباره طرح توسعه محصولهای نرمافزاری و اخذ تأییدیه بینالمللی گفت : به دنبال ایجاد یک بستر نرمافزاری یکپارچه برای اطلاعات سازمانی و فرآیندهای کسبوکار، شرکت درصدد اجرای طرح طرح توسعه محصولهای نرمافزاری بهمنظور مدیریت هوشمند فرآیندهای کسبوکار و یکپارچهسازی فعالیتهای سازمانی برآمد که بخش اول این طرح مربوط به نرمافزار ERP زیرساخت (Frame work) است.وی افزود: بخش دوم این طرح نیز مربوط به ارتباط آن با BPMSیا مدیریت فرآیندهای کسبوکار (Business Process Management Software) و کارتابلی و فرآیندی کردن این اطلاعات است؛ این بخش از نرمافزار مطابق با آخرین تکنولوژیهای روز دنیا بوده و با محصولهای خارجی قابلرقابت است. این نرمافزار میتواند نقاط ضعف سیستم را شناسایی و برطرف کند. پیادهسازی این سیستمها باعث بهینهسازی و سرعتگیری و نظم بیشتر، شناسایی و تشخیص گلوگاههای فرآیندهای مختلف میشود.
وی به نحوه عملکرد این سیستم اشاره کرد و گفت: نرمافزار مدیریت فرآیندهای کسبوکار شاتو یک راهکار مدیریتی است که بهواسطه ابزارهای تولیدشده این شرکت بهصورت پیشرفته قابل پیادهسازی است. در این راهکار ابزارهای شماران به کمک مدیران سازمان آمده، بهطوریکه میتوانند تمام فرآیندها و رخدادهای سیستم را مشاهده و در صورت نیاز مدیریت کنند؛ از طریق گزارشهای ارائهشده این سیستم میتوان تصمیمگیریهای استراتژیک سازمان را محقق کرد؛ هرچه ابزارها و نیز تحلیلهای انجامشده توسط سیستم قویتر باشد، سیستم میتواند گزارشهای دقیقتر و کاربردیتری در اختیار مدیران قرار دهد و از طریق مدیریت فرآیندها در زمان و هزینه صرفهجویی و سیستم سازمانی را در بهترین حالت پیکرهبندی کند.
وی خاطرنشان کرد: این نرمافزار میتواند با تشخیص گلوگاههای کاری در فرآیندهای مختلف سازمان مانند فرآیندهای درخواست، تولید، خریدوفروش به مدیران برای اصلاح یا تغییر کاربری گلوگاهها، اطلاعات مناسب را در اختیار بگذارد. بهطور مثال میتوان در فرآیند خرید و در چرخه تأمین مواد سرعت تأمین و خرید را از طریق این سیستم استخراج کرد و آن را بهبود بخشید زیرا کندی این فرآیند میتواند منجر به نداشتن تولید و تحویل ندادن بهموقع محصول یا مواد اولیه موردنیاز سازمان شود.
وی یادآور شد: هماکنون نمونه مشابه خارجی این طرح در شرکتهای بزرگ دنیا فعال هستند و توانستهاند به شرکتهای بزرگ کشور مانند ایرانخودرو، چای گلستان و … نیز ورود پیدا کنند.
وی ادامه داد: بسیاری از مسائل و قانونها فقط در ایران پذیرفته شده است. مثلاً مفهوم چک و مسائل دیگر تأمین اجتماعی و دارایی و … که شرکتها مدام با آن سروکار دارند، مخصوص قوانین ایران است. بسیاری از این مسائل را سیستمهای مشابه خارجی نمیتواند مدیریت کنند. یکی از علتهایی که بسیاری از این شرکتها در ایران شکست میخورند به این دلیل است زیرا آنها فرآیند بومی ایران را شناسایی نکردهاند و قوانینی برای آن ننوشتهاند. قطعاً یک شرکت ایرانی بهتر میتواند با سازمانهای مختلف همکاری کند زیرا تمام قوانین و فرآیندهای آن را میشناسد و میتواند این فرآیندها را ضمن آسانسازی، ثبت و ضبط کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره تأییدیههای این طرح گفت: شرکت ما به دلیل ورود به بازار خارجی و صادرات، اقدام به اخذ تأییدیههای بینالمللی از شرکتهای بزرگ مانند TEC کانادا کرده است. همچنین این طرح یک سری گواهینامه ارزیابی داخلی مانند امنیت را نیز اخذ کرده است تا شرکتهای دولتی که قصد خرید این نرمافزار را دارند، بتوانند نیازشان را برطرف کنند. همچنین این شرکت موفق به دریافت گواهینامه صادرات از کریدور توسعه صادرات شده و با اتکا به این گواهینامه میتواند محصولهای پیشتاز و شاتو خود را به صورت جهانی عرضه کند.
وی به سهم این محصول در بازار داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: پیشبینی میشود حداقل صد نسخه از این طرح در بازار داخلی به فروش برسد. هماکنون این طرح تجاریسازی شده به کشورهایی مانند دبی، عراق و آذربایجان ورود پیدا کرده است اما به دلیل بحث تحریمها و قوانین بینالمللی سرمایهگذاری در بازارهای خارجی بسیار سخت است اما ما امیدواریم در آینده بیشتر در بازار خارجی فعالیت داشته باشیم.
الیشایی در پایان تصریح کرد که تسهیلات و حمایتهای صحا باعث تسریع اجرای این طرح شده است .
انتهای پیام