فاز نخست اکتشافات در پهنه اکتشافی گناباد به همت ادارهکل زمینشناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق کشور انجام شد.
به گزارش دیده بان علم ایران، فاز نخست اکتشافات در پهنه اکتشافی گناباد در یک برنامه سیستماتیک و منسجم به همت کارشناسان ادارهکل زمینشناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق و با همکاری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی اکتشافات فاز اول پهنه اکتشافی گناباد به اتمام رسید .
حسن عزمی با اعلام این خبر افزود: اکتشافات در مرحله شناسایی و پیجویی به درخواست شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و با برنامهریزی منسجم و سیستماتیک در مساحتی بالغ بر یکهزار کیلومتر مربع در پهنه اکتشافی گناباد در جنوب غربی استان خراسانرضوی و در دو محدوده شمال غربی (زون هلالی) و جنوب شرقی (زون کلاته آهنی) این پهنه انجام شد.
رییس اداره اکتشافات فلزی ادارهکل زمینشناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق در جلسه ارائه نتایج این پهنه در سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ضمن تشریح نتایج مثبت اکتشاف این پهنه گفت: پس از پردازش دادههای ماهوارهای و ژئوفیزیک هوایی و زمینشناسی طراحی اکتشاف سیستماتیک ژئوشیمیایی انجام شد.
به گفته وی، پس از برداشت و پردازش بیش از هزار نمونه رسوب آبراههای، بیش از ۲۰۰ نمونه کانی سنگین، ۲۰۰ نمونه مینرالیزه در منطقه مورد نظر، ۴۳ آنومالی فلزی و در نهایت ۱۴ منطقه امیدبخش جهت اکتشاف عناصر پایه و گرانبها و استراتژیک معرفی شد.
دکتر جعفر طاهری، مدیرکل زمین شناسی منطقه شمال شرق نیز با بیان اینکه تاکنون به پتانسیلهای فلزی منطقه گناباد و بجستان کمتر توجه شده بود، گفت: معرفی آنومالیهای فلزی و مناطق امیدبخش توسط کارشناسان سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور و با مساعدت و پشتیبانی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این منطقه کم آب نویدبخش توسعه و سرمایه گذاری بیشتر است.
انتهای پیام