با تشکیل و راه اندازی گلخانه های تحقیقاتی پژوهشکده سبزی و صیفی مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی در ابتدای سال جاری، پروژه های مصوب کاربردی و تقاضامحور در زمینه محصولات گلخانه ای میوه ای سبزی و صیفی با هدف تنوع بخشی به این محصولات در شرایط گلخانه به اجرا درآمد.
به گزارش دیده بان علم ایران، این پروژه ها در زمینه محصولاتی از قبیل گوجه فرنگی (معمولی و گیلاسی)، خربزه و طالبی، فلفل و بادمجان بودند که با اجرای این پروژه های تحقیقاتی تعداد ۳۰ ژنوتیپ گوجه فرنگی گلخانه ای، چهار ژنوتیپ فلفل، شش ژنوتیپ بادمجان و ۶۰ لاین اصلاحی ملون های گلخانه ای از نظر سازگاری با تولید در شرایط گلخانه و در بستر کشت خاکی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
پس از انجام بررسی های مربوط به صفات کمی و کیفی، ارقام و لاین های دارای خصوصیات مناسب و عملکرد بالا انتخاب خواهند شد.
انتهای پیام