وی افزود: اصول این دستگاه در بخش سنسور، روش سنجش آمپرومتریک است که مقدار کلر موجود در آب را از جریان الکتریکی ایجاد شده بین دو الکترود غیر همنام میسنجد. در عمل پیچیدگی های زیادی برای سنجش صحیح و پایداری طولانی مدت کالیبراسیون وجود دارد که باعث شده این محصول تنها در انحصار چند شرکت در آلمان و آمریکا باشد.
حیدری ادامه داد: طراحی بردهای الکترونیک، مونتاژ قطعات الکترونیک، مونتاژ قطعات مکانیکی سنسور، مونتاژ نهایی محصول و تستهای اولیه هر یک از بردها و تست نهایی عملکرد، از مراحلی است که داخل شرکت انجام می گیرد. ضمن اینکه، این دستگاه دارای سه مجموعه مدار الکترونیک شامل پردازنده های اصلی، واحد نمایشگر و کارت آمپلی فایر سنسور است.
وی ادامه داد: مواد اولیه به کار رفته در این محصول شامل قطعات الکترونیکی، قطعات پلیمری مثل بدنه دستگاه از PVC، جعبه دستگاه از جنس ABC، پانل پشت دستگاه از جنس پلی الکتریک و قطعات دیگر مثل آلیاژ طلا، استیل، مس و .. است که داخل الکترودهای سنسور به کار می رود.
مدیرعامل این شرکت در رابطه با بازار مصرف این محصول گفت: برای این دستگاه علاوه بر فروش داخلی در حال بازاریابی و صادرات به کشورهای حوزه دریای خزر هستیم. همچنین با کشور آذربایجان برای فروش ۵۰ دستگاه در حال انعقاد قرارداد صادرات بودیم که البته دو دستگاه تا به حال به این کشور فروخته شده و همچنین، در حال انعقاد تفاهم نامه برای فروش تعداد زیادی دستگاه با آبفای استان تهران نیز هستیم.
وی با بیان اینکه این دستگاه در تصفیه خانه آب شهری و روستایی – فاضلاب، مخازن و ایستگاه های تزریق کلر، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، استخرهای شنا شهری و خانگی قابل استفاده است در رابطه با تسهیلات صحا عنوان کرد: برای سرمایه در گردش، اخذ استاندارد و شرکت در نمایشگاه برای بازاریابی محصولات اقدام به درخواست تسهیلات از صحا کردیم. در نهایت با کمک این تسهیلات توانستیم برای اخذ استاندارد صنایع انرژی ایران(EPIL) اقدام و آن را اخذ کنیم.
انتهای پیام