دیده بان علم ایران – Iran Science Watch

کشت سیب زمینی تراریخته در انگلستان

وزارت محیط زیست، غذا و امور روستایی انگلستان مجوز انجام آزمایش  مزرعه ای سیب زمینی تراریخته را صادر کرد.

به گزارش دیده‌بان علم ایران، این آزمایشات در پارک تحقیقاتی نورویچ طی سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ انجام خواهند شد.

این آزمایشات بخشی از پروژه مشارکتی مرکز آزمایشگاه سینز بری(TSL) برای تولید سیب زمینی ماریس پایپر است. این سیب زمینی تراریخته به بیماری بادزدگی و نماتد مقاوم است و بعد از سرخ شدن در دمای بالا آکریلامید کمتری تولید می کند. شورای پژوهشی بیوتکنولوژی و علوم زیستی به همراه شرکت Biopotato از انگلستان و Simplot از آمریکا حامی این پروژه تحقیقاتی هستند.

این سیب زمینی که با کمک ۸۴۱ هزار پوندی طرح باغبانی و سیب زمینی (HAPI) شورای تحقیقات بیوتکنولوژی و علوم زیستی (BBSRC) و شورای پژوهش محیط زیست طبیعی (NERC) بریتانیا اجرا می شود به تولید سیب زمینی جدید مناسبتر برای محیط زیست، سالمتر برای مصرف کننده و ارزان تر برای کشاورزان منجر می شود.

پروفسور جاناتان جونز، سرپرست تیم تحقیقاتی این پروژه، از انجام این آزمایشات مزرعه ای ابراز خرسندی کرد و گفت از اینکه این تحقیقات در شرایط علمی و استاندارد انجام می گیرند خوشحالم.

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، وی گفت در این رقم تراریخته جدید پیش بینی می شود که با استفاده از چند ژن، نسبت به زمانی که از یک ژن استفاده شده بود، مقاومت به بیماری بادزدگی افزایش پیدا کند.

 

 

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل