چندین طرح بنیادی تحقیقات پزشکی با حضور دکتر ملکزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهرهبرداری رسید.
به گزارش دیدهبان علم ایران، واحد صنعتی فناوری و تولید فراوردههای دارویی به منظور تولید قرص، شربت و پماد در فضایی بالغ بر ۷۰۰ متر مربع با هزینه بیش از ۵۰ میلیارد ریال، اتاق تمیز کانکس لب به منظور تولید تجهیزات پزشکی سیار با متراژ حدود ۳۰ مترمربع و دارای کلاس D (ده هزار) با هزینه بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و مرکز رشد و فناوری در فضایی بیش از ۸۰۰ متر مربع با ظرفیت ۴۰ شرکت فناور و دانش بنیان در مرحله پیش رشد و رشد و ۱۰ کارگاه آزمایشگاهی با هزینه بیش از ۱۰ میلیارد ریال از جمله طرح هایی بود که در پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره برداری رسید.
دستگاه های LC-MS 2 و NMR نیز از جمله دستگاههایی است که در آزمایشگاه جامع شرق کشور و در راستای خودکفایی در زمینه های مختلف علوم پزشکی با هزینه ای بیش از ۲۶ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مهندس و رشیدیان استاندار خراسان رضوی در ادامه از نمایشگاه فن بازار سلامت شرق کشور که به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد دائر شده است، بازدید کردند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین در کشور آغاز شده است، افزود: راه نجات اقتصاد کشور در شرایط فعلی تکیه بر اقتصاد دانش بنیان است و بر همین اساس برنامه ریزی های گسترده ای در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.
دکتر محسن تفقدی به ضرورت نمایش دستاوردهای علمی دانشگاه ها در عرصه های بین المللی اشاره و خاطر نشان کرد: در حوزه بهداشت به دلیل تمرکز دانش و بازار کار در یک وزارتخانه، شرایط بسیار مناسبی فراهم است.
وی ادامه داد: باید تمرکز به روی دانشجویان تحصیلات تکمیلی باشد و بر همین اساس دستورالعمل های مناسبی تدوین و مشوق های ارزشمندی در نظر گرفته شود.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تلاش شده با توجه به کمبود منابع مالی زیرساخت های ضروری در حوزه های مختلف دارو احداث شود و در این زمینه چندین پروژه تحقیقاتی در حال اجرا است.
انتهای پیام